شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ | Sat 23 Nov 2024
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار یکشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۴ ، ساعت ۱۶:۵۱:۰۳

از سوی مدیریت پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت ملی حفاری محقق شد
کاهش زمان انتظار دستگاه‌های حفاری با رشد کیفیت اقلام پرمصرف ساخت داخل
ایران دریلینگ: مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران از کاهش زمان انتظار دستگاه‌های حفاری با رشد کیفیت اقلام پرمصرف ساخت داخل خبر داد. به گزارش ایران دریلینگ و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران مهندس مهدی عرشیان در این باره گفت: براساس برنامه‌ریزی این مدیریت در اواخر سال گذشته، بهبود کیفیت اقلام تولیدی راهبردی پرمصرف دکل‌های حفاری و تجهیزات خدمات فنی به میزان پنج درصد در سال 94 در دستور کار قرار گرفت.  وی افزود: در گام نخست بازنگری و آنالیز 60 قلم از قطعات ساخت داخل با هم افزایی میان متخصصان و کارشناسان این حوزه و شرکت‌های سازنده قطعات و تجهیزات و مراکز دانش بنیان آغاز شد که اهداف مورد نظر در نیمه نخست سال محقق گردید. عرشیان اظهار کرد: توجه به کیفیت به موازات کمیت تولیدات موجب شد با تغییرات ساختاری جزیی، کیفیت محصولات بهبود و مدت زمان کاربرد آنها افزایش یابد و این دستاورد، کاهش وقفه‌های ناخواسته در کار دکل‌ها را بدنبال داشته است.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه این قطعات بیشتر مربوط به انواع پمپ های سیال و گرداننده فوقانی (تاپ درایو) است، گفت: کیفیت بخشی به تولیدات داخلی استمرار دارد و در مواردی کیفیت قطعات که ساخت آن از انواع مشابه خارجی الگو برداری گردیده به سطحی رسیده که با تغییرات در متریال و ماهیت قطعه، اقبال بیشتر برای شرکت های سازنده و صنعتگران داخلی در بازار یابی و فروش اقلام تولیدی در قیاس با اقلام  خارجی حاصل شده است. وی به بومی سازی  700 قلم قطعات مهم کاربردی در صنعت حفاری در سال جاری اشاره کرد و افزود: برای سال آینده نیز علاوه بر داخلی نمودن بخش دیگری از قطعات و تجهیزات، رشد کیفی بیش از پنج درصدی قطعات که هم اکنون در چرخه عملیات استفاده می شود در برنامه می باشد.

عرشیان در همین ارتباط به در دست اقدام بودن کیفیت بخشی به قطعاتIbop ، پروژه پژوهشی یکسان سازی قطعات ماژولهای پمپهای سیال، واش پایپ و  آچار هوا اشاره و خاطر نشان کرد: در زمان حاضر فراتر از 70 درصد از قطعات و تجهیزات بومیسازی شده مورد استفاده در دستگاه‌های حفاری و خدمات جانبی این شرکت توسط سازندگان خوزستانی تولید میشود. مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران به عقد قراردادهای بلند مدت با برخی سازندگان داخلی اشاره و گفت: از مزیت این نوع همکاری رغبت سازندگان به سرمایه‌گذاری و تامین تجهیزات فنی لازم برای ساخت قطعات با کیفیت بالا است که این مهم، رضایت‌مندی واحدهای عملیاتی را در پی داشته است. وی در پیوند با این مطلب افزود: اصلاح قانون مناقصات و استفاده از توانمندی شرکت‌هایی که توان ساخت اقلام با استانداردهای بالا را  دارند می‌تواند نقش اثرگذاری در شتاب بخشیدن به عملیات حفاری و پاسخگویی به موقع به درخواست‌های واحدهای متقاضی را ایفا نماید. عرشیان تاکید کرد: تامین قطعات از بازار داخلی موجب رونق شهرک‌های صنعتی، ایجاد فرصت‌های شغلی، دسترسی به دانش فنی ساخت، تنوع در تولیدات و پشتیبانی خدمات می‌شود و سازندگان و صنعتگران باید بحث کیفیت تولیدات را جدی تلقی کنند تا در بازار رقابت بتوانند حضوری فعال‌تر داشته باشند.


  کد خبر : 983
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :